when life gives you plants..

de wereld groener & duurzamer maken

Vanuit een gedeelde passie en jarenlange ervaring in de groene sector zijn wij, jeugdvrienden Mehmet en Ralph, PlantenPlaza gestart. Waar de één jarenlang ervaring heeft opgedaan op teelttechnisch gebied bij een gerenommeerd bedrijf in tropische en subtropische planten, heeft de ander jarenlange ervaring in diverse commerciële functies bij een toonaangevende kamerplantenexporteur. Ons doel is om de wereld op een duurzame wijze steeds iets groener te maken!

wat wij doen

Planten kunnen van elke ruimte een sfeervolle en gezonde omgeving maken, mits ze goed geplaatst worden. Dit kan lastiger zijn dan je denkt, bijvoorbeeld omdat je in een kantoorruimte te maken kunt hebben met te donkere of niet-optimale omstandigheden voor planten. Wij adviseren, plaatsen en onderhouden interieurbeplanting, zodat onze klant volledig wordt voorzien in de groene wensen. Wij komen vrijblijvend langs om de locatie te inspecteren en te adviseren welke planten het best tot hun recht komen in jouw (kantoor)ruimte. Zo garanderen wij dat je zo lang mogelijk plezier hebt van de geplaatste planten! 

onze expertise

Mehmet Sayici

Expertise: Tropische kamerplanten ,webshopverkoop, Interieur en kantoor beplanting, teelt technisch advies, Onderhoud aan tropische planten en palmen.

Verantwoordelijk voor een afdeling met tropische planten. Het bewaken van de kwaliteit en teelt samen met de gewasbescherming specialist, teelt specialist en afdelingshoofden. Het aansturen van personeel en dagelijks contact met de verkopers.

Aansturen van personeel, verantwoordelijk voor de teelt, klimaat, watergift en gewasbescherming. Het verzend gereed maken van orders en diverse administratieve werkzaamheden.

MBO niveau 4 diploma behaald

Het verzend gereed maken van orders en gewasbescherming.

Locatieverantwoordelijke, gewasbescherming en het managen van de teelt en personeel.

ralph van der rassel

Expertise: inkoop, e-commerce, Webshopverkoop, Interieurbeplanting, Onderhoud aan tropische planten en palmen.

Het beheren van het totale bloeiende kamerplanten assortiment op de webshop. Diverse marketing technische werkzaamheden.

Inkoper bloeiende kamerplanten. Het maken van termijnafspraken met leveranciers. Het opstellen van offertes, contracten, en het volledige beheer hiervan. Orderverwerking. Correspondentie met leveranciers en klant.

Vakbekwaam medewerker vershandel, logistiek en transport. Diploma behaald in 2014.

Orderverwerking. Het bijhouden van het assortiment. Eerste aanspreekpunt bij te late leveringen of problemen met geleverde kwaliteit of andere afwijkingen.

Kwaliteit beheer van inkomende goederen. Zorgen voor de juiste verdeling. Aansturen van uitzendkrachten.

Producten verzendgereed maken.

"een blije klant is een blije plant"

× Kunnen we je helpen?