een blije klant is een blije plant

Wij hebben inmiddels al verschillende klanten mogen verblijden met mooie planten op kantoor. Bij elke klant zijn we vooraf langsgegaan om een passend advies te kunnen geven en te voorzien in een groenplan op maat. We gaan bij elke klant geregeld langs om het onderhoud te verzorgen. Wij onderhouden niet alleen graag planten, maar ook de relatie met onze klanten!

Voor ons net geopende kantoor was ik op zoek naar een goede partner in interieurbeplanting en via de website kwam ik uit bij de mannen van PlantenPlaza. Zij zijn toen langsgekomen om de locatie te bekijken op zaken als lichtinval en temperatuur en hebben vervolgens geadviseerd welke planten er in het kantoor geplaatst konden worden. Deze zijn netjes binnen een week op het afgesproken tijdstip geleverd en tot op heden is er naar alle tevredenheid nazorg gegeven. Nog steeds elke dag erg blij met de geleverde planten!
Linux contracting & detachering
Wij hebben zelf geen verstand van planten en wilden de zaak met planten aankleden. Plantenplaza kon ons na een bezoek op de zaak heel goed informeren. Inmiddels staat alles er nog steeds top bij en zijn ze meerdere malen langsgekomen om te kijken of alles er nog goed bij staat. Al met al helemaal goud!
Van Vliet Motorsport
Via een bekende zijn wij terecht gekomen bij deze heren en wat een beleving. Ze komen langs, kijken en denken met je mee, adviseren en gaan tot het uiterste voor je. Ze halen echt alles uit de kast om het beeld te creëren wat je wilt hebben. Wij zijn superblij met ze en nog altijd superblij met de planten.
turbotheorie
turbotheorie
Wij zijn erg tevreden met de planten en de deal die PlantenPlaza ons aanbood. I.v.m. onze gezonde werkomgeving (WELL) wilden we meer groen op kantoor. Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden qua kantoorplanten en ons budget. De levering en plaatsing was vlot en een goed contact met de heren van PlantenPlaza, met een heel mooi groen resultaat.
dgmr ingenieurs & adviseurs
Wij zijn dol op planten in ons kantoor, maar voorheen werden ze altijd snel slecht of gingen ze dood. Mehmet en Ralph hebben ons goed geadviseerd m.b.t. de plekken in ons kantoor waar planten het best tot hun recht komen. Zij hebben prachtige planten geleverd en komen regelmatig langs om te bekijken hoe ze erbij staan en het nodige onderhoud te doen. Wij hebben sindsdien geen dode planten meer gehad!
MK Contracting

i make plant contact before eye contact

× Kunnen we je helpen?